top of page

Elk kind moet fijn kunnen opgroeien

De opbrengst gaat naar...

Fijn opgroeien is niet altijd vanzelfsprekend. Daarom herinvesteren wij de opbrengst van de boekjes van Gijs Gekko in projecten die bijdragen aan het fijn laten opgroeien van zoveel mogelijk kinderen. 

Middel 1.png

Een deel van de opbrengst van
een knuffel op afstand gaat naar
'het vergeten kind'

Corona treft iedereen. Maar er zijn er ook veel kinderen voor wie corona dubbel zo moeilijk is. Deze kinderen hebben onze hulp extra nodig. Daarom is een groot deel van de opbrengst van het boekje GIJS GEKKO - Een knuffel op Afstand naar stichting Het vergeten kind gegaan. Deze stichting zet zich in om kinderen te helpen nu en in de toekomst. Op onze actiepagina van Het Vergeten Kind zie je op welk bedrag de teller staat.

Bestel Gijs Gekko - Een knuffel op afstand en steun Stichting het vergeten kind!

De opbrengs van een knuffel op afstand gaat naar

een deel van de opbrengst van
één uit duizenden gaat naar het goede doel

iedereen hoort erbij. Maar in werkelijkheid is de maatschappij nog lang niet écht inclusief. Daarom gaat een deel van de opbrengst van het boekje Gijs Gekko - één uit duizenden naar een goed doel dat streeft naar een inclusievere wereld. Want hoe mooi zou het zijn als alle kinderen leren zichzelf te zijn en dat ook waarderen in een ander. 

We zijn nog opzoek naar een goed doel waar we een deel van de opbrengst van het boekje aan willen doneren. Weet je een mooi doel? Dan horen we dat graag via Gijs@kleinedenkers.nl

Bestel Gijs Gekko - één uit duizenden en steun het goede doel! 

Gijs Gekko Een uit duizenden productafbeelding.png
De opbrengst van een uit duizenden gaat naar
b5df3bc2-6d66-417b-a92d-8ac4e6beb5ad.jpg
Schermafbeelding 2021-08-23 om 10.59.07.png
Schermafbeelding 2021-08-23 om 11.00.05.png
bottom of page